Nieuws

Opvoeden is topsport!

Voelt u zich ook regelmatig een scheidsrechter in uw eigen huis en heeft uw zoon of dochter commentaar op uw beslissingen? Of staat u meer langs de kant, als coach, met allemaal goedbedoelde adviezen? Of voelt u zich juist buiten spel gezet in de opvoeding? Op andere momenten bent u wellicht de trouwe supporter, veilig op de tribune. U juicht wanneer het goed gaat, maar laat ook van u horen wanneer ze er niks van bakken.

De Nieuwe Lichting (DNL) neemt u mee in de spannende wedstrijd van het opvoeden. U krijgt inzicht in de verschillende rollen die u als ouder kunt spelen; scheidsrechter - coach en supporter. Samen met u gaat DNL op zoek naar hoe u deze rollen het beste kunt inzetten en op welk moment. Want opvoeden is topsport! En net als bij topsport staat er veel op het spel. Namelijk je kind zo goed mogelijk begeleiden naar volwassenheid.

Hoe ziet de avond eruit?
DNL speelt verschillende situaties waarbij we actuele opvoedvragen bekijken door de bril van scheidsrechter, coach en supporter. En of u nu wel of niet van sport houdt, na deze avond kijkt u heel anders naar uw eigen rol en het opvoeden en uw eigen kind. Een avond vol vaart waarin je kunt meepraten, meedenken en meelachen!

Reacties van ouders
"TOP!", "Leerzaam & bruikbaar", "Ontzettend herkenbaar en vol humor en absoluut niet belerend", "Echte situaties uit het echte leven, top met het wisselen van tactieken", "Ik heb stiekem toch wel wat geleerd", "Het is me duidelijk geworden dat ik verschillende rollen kan inzetten", "De 1,5 uur is omgevlogen-het had nog veel langer mogen duren", "Gelachen en ook nog wat geleerd!"

Aanmelden
U kunt zich aanmelden voor deze thema-avond van de ouderraad door het volgende formulier in te vullen:
http://www.formdesk.nl/kshhoofddorp/opvoedenistopsport

De thema-avond vindt plaats op woensdag 10 mei en begint om 20.00 uur. Vanaf 19.30 uur staan de koffie en thee klaar. De avond duurt tot ongeveer 21.30 uur.

De Nieuwe Lichting DNL speelt wekelijks voor jongeren, ouders en docenten door heel Nederland. Ze weten wat er leeft onder jongeren, maar weten ook hoe het is om ouder te zijn. Kijk voor meer info:
http://www.dnltheatercollectief.nl.

 
Bijgewerkt : 13 Apr 2017

Nieuws

 
...
Bijgewerkt : 04 Jul 2017
 
Vrijdag 23-6, ...
Bijgewerkt : 23 Jun 2017
 
In een bomvo...
Bijgewerkt : 23 Jun 2017
 
...
Bijgewerkt : 13 Apr 2017
 
...
Bijgewerkt : 13 Apr 2017
 
...
Bijgewerkt : 07 Mar 2017
 
Alle theaterkl...
Bijgewerkt : 07 Mar 2017
 
...
Bijgewerkt : 06 Feb 2017
 
...
Bijgewerkt : 13 Dec 2016