stichting IRIS
 
organisatie
 
missie en visie
 
kwaliteit
 
een veilige school
 
schoolregels & afspraken
 
voorzieningen
 
mediaplein en mediatheek
 
vacatures
 
contact
 

onze school

   
Welkom op de KSH!

De KSH is een overzichtelijke middelbare school (950 leerlingen) die al 25 jaar goed onderwijs verzorgt. Een school waar ruim 100 medewerkers voor jou klaar staan. Waar je Spaans kunt leren of management & organisatie, Cambridge Engels of Grieks. We vinden kennis belangrijk op de KSH, want zonder kennis kun je nooit een diploma halen. Minstens even belangrijk vinden wij het dat je je karakter vormt, dat je op zoek gaat naar wat jij belangrijk en leuk vindt. Via het menu links kun je erachter komen wat we met kennis en karakter bedoelen.

De KSH is een veilige school. We letten op elkaar en zorgen ervoor dat het een prettige school is voor iedereen.
Daarom hebben we schoolregels, waaraan iedereen zich moet houden. Daar zijn we best streng in, omdat we vinden dat er structuur en duidelijkheid moet zijn in onze school.

Maar we zijn ook een gezellige school met een goede sfeer. Kom langs in onze gezellige aula, speel een potje tafelvoetbal of relax even op een van de loungebanken. Meld je wel even bij de receptie, want je kunt bij ons niet zomaar binnenlopen als je niet op school zit! Als je eenmaal binnen bent, kun je gelijk even een broodje eten bij de kantine die elke dag open is.

Je kunt bij ons ook prima zelfstandig werken. De plek om dat te doen is het  mediaplein, waar je een werkstuk kunt maken op de computer, een filmpje kunt monteren op de iMac of een iPad kunt lenen. Bij de mediatheek kun je boeken en DVD's lenen.

Als je aan het eind van de dag naar huis gaat, kom je altijd weer langs de centraal gelegen aula. En misschien kom je 's avonds weer naar school, want de aula is ook onze theaterzaal waar optredens plaatsvinden voor open podia, muziekavonden en voorstellingen van de theaterklas.

 

Nieuws

 
...
Bijgewerkt : 04 Jul 2017
 
Vrijdag 23-6, ...
Bijgewerkt : 23 Jun 2017
 
In een bomvo...
Bijgewerkt : 23 Jun 2017
 
...
Bijgewerkt : 13 Apr 2017
 
...
Bijgewerkt : 13 Apr 2017
 
...
Bijgewerkt : 07 Mar 2017
 
Alle theaterkl...
Bijgewerkt : 07 Mar 2017
 
...
Bijgewerkt : 06 Feb 2017
 
...
Bijgewerkt : 13 Dec 2016