Jaarvergadering en thema-avond ouderraad

Jaarvergadering en thema-avond ouderraad

Thema-avond ouderraad

GO FOR IT!

woensdag 8 mei 2019

Motivatie hangt samen met keuzevrijheid, vooruitgang boeken en betrokkenheid van anderen. Maar hoe werkt dit in de praktijk? Theatercollectief De Nieuwe Lichting (DNL) laat dit op een hele praktische manier zien. Wat motiveert en wat demotiveert je kind? De acteurs spelen herkenbare situaties waarin het thema motivatie centraal staat. Ze laten valkuilen zien die leiden tot misverstanden of zelfs conflicten. In deze interactieve voorstelling neemt DNL ouders mee in de wereld hun kind.

De Nieuwe Lichting is gespecialiseerd in gesprekken tussen ouders en pubers en speelt wekelijks voor jongeren, ouders en docenten door heel Nederland. Ze weten wat er leeft onder jongeren, maar weten ook hoe het is om ouder te zijn.

Datum: woensdag 8 mei 2019
Tijd: 19.30 uur (inloop vanaf 19.00 uur)
Locatie: aula KSH
Aanmelden verplicht. Ouders ontvangen een uitnodiging (inclusief link naar het aanmeldingsformulier) via de mail.

 

Jaarvergadering ouderraad

Op dinsdag 13 november 2018 vond de jaarvergadering van de ouderraad plaats. De notulen van deze vergadering zijn beschikbaar via de pagina Notulen Ouderraad.

 

 

 

Over de KSH

De KSH is een overzichtelijke middelbare school (1100 leerlingen) die al 25 jaar goed onderwijs verzorgt. Een school waar ruim 100 medewerkers voor jou klaar staan.

Meer over de school >