Fiets mee voor een goed doel!

Wil jij iemand uitdagen voor een fietsduel in de Pyreneeën? En dan ook nog een goed doel steunen? Dat kan op donderdag 16 mei a.s., gewoon in de aula van school. Op die dag fietst Daniël Rewijk, docent geschiedenis, virtueel de Tourmalet in de Pyreneeën op ter voorbereiding op de 3-bergentocht van 31 mei a.s. Met deze bergtocht wil Daniël – samen met zijn gezin – geld inzamelen voor de Stichting STOPhersentumoren.nl

Daniël: “Wij verloren onze lieve vriendin Jacobien kortgeleden aan een hersentumor. Haar man en hun drie kinderen blijven verslagen achter. De overlevingskansen van iemand met een hersentumor zijn veel lager dan bij andere kankersoorten. Het enige wapen tegen deze meedogenloze vorm van kanker is meer onderzoek. Om Jacobien te gedenken en om geld op te halen voor meer onderzoek fietsen wij met familie en vrienden op 31 mei 2019 naar de top van de Tourmalet.

Steun Daniël en fiets – voor minimaal 5 euro – samen 5 minuten die virtuele berg op. Of daag Daniël, Joris van Dijk, een andere docent, je beste vriend of vriendin uit voor een klimduel. Durf jij de uitdaging aan?

Inschrijven kan via de intekenlijst in de docentenkamer of gewoon op de dag zelf in de aula. Betaalmogelijkheden: contant of via mobiel bankieren (bij Joris van Dijk, penningmeester).