Open dagen online

Programma open dagen 28 en 29 januari

18.00 - 21.00 uur
We zijn gedurende de hele avond bereikbaar in de chat voor vragen over diverse onderwerpen: brugklas algemeen, mentor brugklas, themaklassen, gymnasium/WON, dyslexie, zorg. Naar de chat.

19.00 - 20.00 uur
Onlineprogramma KSH Op1. Naar het onlineprogramma. Je kunt tijdens dit programma kennismaken met de themaklassen en de bijzondere vakken van de KSH.

18.00 - 21.00 uur
Je vindt op ons Leerplein nog een aantal online lessen én filmpjes. Je kunt een workout doen van de sportklas, er is een designklasles en je vindt er nog een aantal korte lesjes! Dit kan vanaf 18.00 uur op donderdag 28 januari.


Lessenmiddag
wo 3 februari 14.00 - 15.30 uur
De lessenmiddag vindt online plaats. Je krijgt hier bericht over als je je al hebt opgegeven. De lessenmiddag is alleen voor groep 8. We organiseren nog aparte activiteiten voor groep 7 in juni 2021.
Aanmelden lessenmiddag

Workshopdag
wo 10 februari 14.00 - 16.00 uur
Tijdens de workshopdag kunnen leerlingen van groep 8 kennismaken met een van de themaklassen. De workshopdag gaat door als de basisschoolleerlingen weer naar school mogen.
Aanmelden workshopdag

Persoonlijke kennismaking?
alle dagen t/m 19 februari
We kunnen ons voorstellen dat het niet makkelijk is een keuze te maken. We gaan graag met u in gesprek hierover. U kunt een afspraak maken voor een onlinegesprek met u en uw zoon/dochter of een zorggesprek met de zorgcoördinator. Het is op dit moment niet mogelijk een afspraak te maken voor een rondleiding op school. We hopen dat dat vanaf maandag 8 februari weer kan.
Aanmelden persoonlijke kennismaking

Onderstaand Informatieboekje is verstuurd aan alle leerlingen die zich hebben aangemeld voor de KSH Academy, lessenmiddag en workshopdag. Mocht u uw zoon/dochter alsnog aanmelden voor de lessenmiddag of workshopdag, dan krijgt u het boekje ook thuisgestuurd. U kunt het boekje hieronder digitaal lezen door op de afbeelding te klikken.