Kerst-Rad van Fortuin

Aanstaande woensdagavond, 22 december, om 18.00 uur vindt het grote Kerst-Rad van Fortuin plaats waarmee weer zo veel mogelijk geld wordt opgehaald voor KiKa!

Wilt u live meekijken met de trekking? Dat kan via deze link . Hiervoor is geen Teams-account nodig.

Het schooljaar 2021/2022 staat bij de KSH in het teken van KiKa. Gedurende het schooljaar organiseren wij samen met de leerlingen activiteiten in samenwerking met KiKa-ambassadeurs om zo geld op te halen voor de strijd tegen kinderkanker. Afgelopen oktober zijn de brugklassen van start gegaan met een sponsorloop en zij hebben echt een fantastisch bedrag van 10.619 euro opgehaald!

De decembermaand is natuurlijk bij uitstek een maand om een feestelijk samenzijn te organiseren. Dit doen wij met de hulp van alle tweedeklassers. Vanwege de coronamaatregelen hebben wij gekozen voor een online versie van het Kerst-Rad van Fortuin.

Het Rad van Fortuin
Met het Rad van Fortuin zijn vele leuke prijzen te winnen. Deze zijn beschikbaar gesteld door ondernemers in Hoofddorp en omgeving. Een aantal van de spectaculaire prijzen zijn een 50 inch-tv van Philips, een Apple Watch, een Lenovo-tablet, diverse luxe geuren, Ajax-goodies en dinerbonnen.

Prijzen ophalen
In tegenstelling tot wat in de brief van de tweedeklassers vermeld stond, kunnen de gewonnen prijzen, op vertoon van het lot, op de KSH worden opgehaald op donderdag 23 december tussen 12 – 14 uur.

Wij versturen woensdagavond na de trekking een mail naar de prijswinnaars. Ook komen de winnende lotnummers op onze website te staan.

Wilt u nog loten (à 5 euro) kopen? Dat kan nog tot woensdag 23 december 9.00 uur door een mail te sturen naar l.sanders@kshcollege.nl.