Leerlingen M2c bezoeken transportbedrijf

Zes leerlingen uit M2c hebben – in het kader van beroepsoriëntatie – een bezoek gebracht aan transportbedrijf R. Nagel in Oude Meer. Volgens de leerlingen was het een leuke en leerzame dag. Een paar korte reacties:

Ik vond het een leuke ervaring om te kunnen zien hoe alles in zijn werk gaat in de transportwereld.  Het was een leuke dag met veel informatie over alles. Zo kan je maar zien dat transport niet alleen te maken heeft met bijvoorbeeld vrachtwagenchauffeur, maar ook met veel andere dingen zoals administratie, planning, customerservice.

Ik vond het transportbedrijf-bezoek leerzaam, leuk en gezellig. Ook al waren er maar zes mensen meegegaan, vond ik het nog steeds leuk. De mensen daar zijn aardig en hoe het daar allemaal werkt, vond ik wel interessant want het was mijn eerste transportbedrijf. Ik hoop dat er volgend school jaar nog een transportbedrijf is!

Ik vond het bedrijfsbezoek heel interessant en ze gaven een goede rondleiding! Ik zou er zelf niet willen werken, maar ik weet nu wel weer alles over het transport!

We hebben een App!

Onze App is voor leerlingen die snel informatie willen over roosters, Magister en het laatste nieuws. Wil je de App gebruiken?

Klik hier voor de App