Meld je aan bij de ouderraad!

Meeting

De ouderraad zoekt nieuwe leden!

De ouderraad op de KSH bestaat geheel uit ouders van leerlingen. Het is een aanspreekpunt voor ouders en de raad organiseert activiteiten voor ouders en de leerlingen van de KSH.

Ze (mede-)organiseert o.a. een barbecue voor ouders van nieuwe leerlingen, interessante thema-avonden voor alle ouders, Prom Night voor de examenklassen, open dagen, kerstgala en de diploma-uitreiking.

De ouderraad levert bij bovengenoemde activiteiten een financiële bijdrage voor de aankleding en de benodigde hapjes en drankjes. Daarnaast zorgt de ouderraad tijdens de diploma-uitreiking voor een leuke attentie als afronding van een leuke en leerzame schoolperiode.

Lijkt het u interessant om via de ouderraad meer betrokken te zijn bij de KSH? Ze zijn nog op zoek naar extra leden! Stuur voor meer informatie of aanmelden een e-mail naar ouderraad@kshcollege.nl.

Gezocht: penningmeester
De huidige penningmeester heeft aangegeven na het huidige schooljaar met zijn functie als penningmeester te stoppen. Hij blijft nog wel lid van de ouderraad als algemeen lid zonder bestuurlijke verantwoording. De ouderraad is dus op zoek naar een nieuwe penningmeester. Enige affiniteit met financiën is een pre, maar op zich geen must. De huidige penningmeester zal zorg dragen voor een goede overdracht van zijn taken.