Succesvolle fietsactie “Stop Hersentumoren”

De sponsoractie op de KSH van donderdag 16 mei heeft een prachtig bedrag van € 478,- opgeleverd. Dit bedrag is door de schoolleiding verdubbeld, zodat de KSH een kleine € 1000,- heeft bijgedragen aan deze sponsoractie. Daar zijn dan niet eens de vele eerdere donaties van collega’s bij opgeteld. De KSH heeft zijn sociale gezicht weer laten zien!

Het geld gaat direct naar onderzoekers die proberen de genezing van een hersentumor binnen bereik te brengen. Vele tientallen leerlingen en medewerkers stapten op één van de twee racefietsen om een virtueel rondje om de vulkaan te fietsen. De meesten stapten uitgeput en oververhit af. Waterkannen waren niet aan te slepen! Soms kwamen leerlingen met bij elkaar gesprokkeld kleingeld een donatie doen of er werden royale bedragen overgemaakt met mobiel bankieren. Een enkeling nam deel uit persoonlijke motivatie: ervaringen in het eigen leven met de gevolgen van een hersentumor.

Op vrijdag 31 mei fietst docent geschiedenis Daniël Rewijk met “Team Jacobien” de Tourmalet op met een forse donatie aan de Stichting Stop Hersentumoren. Daniël wil alle collega’s, leerlingen en ouders bedanken die op één of andere manier aan de actie heeft bijgedragen. Een speciaal woord van dank gaat uit naar Balk Rijwielen in Nieuw Vennep, dat de fietsen en apparatuur gratis ter beschikking stelde én natuurlijk collega Joris van Dijk, die de actie geweldig heeft ondersteund!!

Doneren kan trouwens ook nu nog:

https://www.3bergentocht.nl/Daniel-Rewijk/