Sportklas

Sportklas

In het eerste jaar van de sportklas ontdekken de leerlingen van de sportklas ontzettend veel nieuwe sporten. Er worden regelmatig professionals in verschillende sporten uitgenodigd om de meest interessante clinics te geven.
De sportklassen doen sportieve uitjes waarbij ze (onder schooltijd) met de bus weggaan. Denk hierbij o.a. aan skiën in Snowworld en poldersporten.
In het eerste jaar maken de leerlingen ook kennis met het zelf organiseren van sportactiviteiten. De leerlingen sluiten dit af door te fluiten bij het schoolvoetbaltoernooi van de basisscholen.

Ook in het tweede jaar zijn er veel sportclinics en uitjes.
De leerlingen leren ook steeds meer zelfstandig sportzaken te regelen, zoals bijvoorbeeld een (gedeelte) van de gymles geven.
Tenslotte voeren de leerlingen met alle sportklassen een eindshow op. In deze show laten de sportklassers zien wat ze geleerd hebben in de afgelopen twee jaar!

 

Over de KSH

De KSH is een overzichtelijke middelbare school (1500 leerlingen) die al 25 jaar goed onderwijs verzorgt. Een school waar ruim 150 medewerkers voor jou klaar staan.

Meer over de school