GROEP 7 & 8

Informatie voor groep 7 en 8

Op deze pagina vindt u alle mogelijkheden op een rijtje om kennis te maken met de KSH. Zowel de informatieavond als de open dagen vinden online plaats. Het blijft mogelijk om persoonlijk met ons kennis te maken. Wellicht heeft u een kleine vraag, deze kunt u stellen via de chat op zowel de informatieavond als tijdens de open dagen.

 

Informatieavond
wo 20 januari 20.00 uur

Via deze website is er een onlineprogramma dat start om 20.00 uur. Op deze avond kunnen u en uw zoon/dochter chatten met verschillende medewerkers.

Open dagen
do 28 januari en vr 29 januari
18.00 - 21.00 uur

Op beide dagen is er een onlineprogramma. Verschillende medewerkers zijn de hele avond beschikbaar voor het beantwoorden van alle vragen via de chat.
Naar de open dagen.

Lessenmiddag
wo 3 februari 14.00 - 15.30 uur
We organiseren een online lessenmiddag op woensdag 3 februari. U krijgt bericht als u uw zoon/dochter al hebt aangemeld.
Aanmelden lessenmiddag

Workshopdag
wo 10 februari 14.00 - 15.30 uur
Tijdens de workshopdag kunnen leerlingen van groep 8 kennismaken met een van de themaklassen. De workshopdag gaat door als de basisschoolleerlingen weer naar school mogen.
Aanmelden workshopdag

Persoonlijke kennismaking?
alle dagen t/m 19 februari
We kunnen ons voorstellen dat het niet makkelijk is een keuze te maken. We gaan graag met u in gesprek hierover. U kunt een afspraak maken voor een onlinegesprek met u en uw zoon/dochter of een zorggesprek met de zorgcoördinator. Het is op dit moment niet mogelijk een afspraak te maken voor een rondleiding op school. We hopen dat dat vanaf maandag 8 februari weer kan.
Aanmelden persoonlijke kennismaking

Over de KSH

De KSH is een overzichtelijke middelbare school (1500 leerlingen) die al 25 jaar goed onderwijs verzorgt. Een school waar ruim 150 medewerkers voor jou klaar staan.

Meer over de school