Welkom groep 7 en 8!

Muziekklas

ksh-groen2-sectie-onder

Wil je leren spelen in een band? Dan is de Muziekklas iets voor jou! In de muziekklas krijg je twee uur extra muziekles per week. In die lessen ga je heel veel samen muziek maken.

Vaak speel je op je eigen instrument, maar je wordt ook uitgedaagd om andere instrumenten te bespelen. Zo leer je spelenderwijs heel veel over muziek.

Je treedt op en leert ook hoe je dat moet doen. Al gauw sta je op het podium....

Je volgt de lessen in het prachtige muzieklokaal en onze goed uitgeruste muziekstudio's. Het muzieklokaal heeft een stoer podium en in de studio’s om het muzieklokaal heen staan alle instrumenten al voor je klaar. Piano, keyboards, drumstellen, gitaren, basgitaren et cetera, en zelfs een mooie vleugel.

Als je al een muziekinstrument speelt dan is deze klas echt iets voor jou. Ook zangers en zangeressen zijn van harte welkom. Speel je nog geen instrument maar lijkt het je heel erg leuk? Ook dan zit je op je plek in de Muziekklas en zul je merken dat je al snel leert samenspelen. Belangrijk is dat je enthousiast bent en interesse hebt in muziek.

Na de muziekklas heb je de mogelijkheid om op de havo en het vwo examen te doen in het vak muziek! Je kunt het vak muziek dus kiezen in de bovenbouw.

muziek-graffiti
muziek2
muziek4
ksh-groen-footer