Pauzebeleid

De aula een prettige plek is om te verblijven. De leerlingen kunnen op hun gemak hun lunch opeten en bijkletsen met vrienden of vriendinnen, maar er is ook aandacht besteed aan actief sport en spel. Je kunt in de aula bijvoorbeeld ook tafelvoetballen, maar ook schaken of dammen.

Tussen 10.00 en 14.00 uur is de schoolkantine open.
Het assortiment van de schoolkantine is gebaseerd op het convenant gezonde schoolkantine. Het accent van de catering ligt op gezonde voeding.

Tijdens pauzes verblijven de leerlingen in de aula, de kleine aula of op het schoolplein.

In de pauzes geldt een aantal regels:

· Leerlingen verblijven niet in de lokalen of gangen.
· Leerlingen van de eerste en tweede klassen mogen het schoolplein tijdens pauzes niet verlaten.
· Alleen leerlingen van de bovenbouw mogen op het rokersplein roken.

Conciërges en docenten surveilleren in de pauzes.