Schoolleiding

Mark Mees

Onze school is georganiseerd in vier onderwijsteams, die worden geleid door een teamleider. De KSH kent de volgende teams:

brugklas en tweede klas   Monique Hallegraeff
mavo 3, 4 Roy Scheffer
havo 3, 4, 5 Ada Bona
vwo 3, 4, 5, 6 Roelof Veenstra

De teamleiders van de onderwijsteams worden ondersteund door coördinatoren:

brugklas Linda van den Ende
tweede klas Niels Hartenberg
havo/vwo 3  Miranda Reijnders
mavo 3, 4 Rik Deurloo
havo 4, 5 Marlinda Schreur
vwo 4, 5, 6 Eva Cramer

Naast het onderwijsteam is er een teamleider zorg (Monique Hallegraeff), een teamleider onderwijsondersteunend personeel (Maurice van der Heijden) en een teamleider nieuw personeel en opleiden & ontwikkelen (Natalie Engelvaart).

Ieder team bestaat uit een vaste groep medewerkers, docenten en ondersteunend personeel, die samen met de teamleider en coördinator zorgt voor een goed klimaat in het team, en met elkaar de begeleiding van de leerlingen op zich neemt.

E-mailadressen schoolleiding
U kunt de leden van de schoolleiding per e-mail bereiken op de volgende wijze:
voorletter[punt]tussenvoegel(s)+achternaam@kshcollege.nl

De KSH is een overzichtelijke middelbare school (1450 leerlingen) die al 25 jaar goed onderwijs verzorgt. Een school waar ruim 150 medewerkers voor jou klaar staan.