Huiswerkbeleid

Wij vinden het vanzelfsprekend dat een leerling zijn huiswerk gemaakt heeft en al zijn schoolspullen bij zich heeft. De docent kan de leerling die niet aan deze regel voldoet, noteren in Magister (HO = huiswerk ongeoorloofd). Wanneer de leerling een geoorloofde reden heeft om zijn huiswerk niet in orde te hebben noteert de docent HG (= huiswerk geoorloofd).

Bij de notatie HO geldt voor de leerling het volgende:

De leerling meldt zich de volgende ochtend om 08.00 uur in de zorglokaal 103.
Bij melding wordt HO veranderd in HV (= huiswerk voldaan) in Magister – tevens wordt op die dag WG genoteerd.

Bij niet meteen melden worden ouders geïnformeerd.

Bij 5x HO en/of HV worden de ouders geïnformeerd en volgt er een gesprek tussen ouders en de mentor.
Hiervan wordt een aantekening gemaakt in Magister.