Voorzieningen

Mediaplein
Onze school heeft een eigen mediaplein, waar leerlingen op vertoon van hun leerlingpas boeken en materialen kunnen lenen, of computers kunnen gebruiken om bijvoorbeeld informatie op te zoeken of aan studieopdrachten te werken. Ook kan een laptop of een iPad geleend worden tegen inlevering van een legitimatie. Er staat ook een kopieerapparaat, waar leerlingen tegen betaling kopieën kunnen maken. Ook voor het printen van werkstukken is tegen betaling een printer beschikbaar.

Studieplekken
Op verschillende plekken in ons schoolgebouw vind je studieplekken, waar leerlingen zelf of in groepjes kunnen studeren.

Kluisjes
Boeken, tas en eventueel helm kunnen bij ons veilig worden opgeborgen in een kluisje. De huurprijs en waarborgsom worden aan het begin van ieder schooljaar bekend gemaakt. Uiteraard is het niet de bedoeling om niet toegestane voorwerpen in de kluisjes te hebben. Indien daar aanleiding toe bestaat, controleren we daar op en kunnen we eventueel de politie inschakelen.

Lift
Is een leerling (tijdelijk) slecht ter been, dan kan hij/zij gebruik maken van één van onze liften. Na betaling van een borg van € 15,- en het inleveren van een door de ouders ondertekend formulier, wordt bij de administratie een sleutel uitgeleend.

Aula en schoolkantine
We hebben ons best gedaan ervoor te zorgen dat de aula een prettige plek is om te verblijven. Leerlingen kunnen hier tafelvoetballen, maar ook schaken of dammen.
Tussen 10.00 en 14.00 uur is de schoolkantine open. Het accent van de catering ligt op gezonde voeding.

Fietsenrekken
Fietsen, brommers en scooters worden gestald in onze fietsenrekken, die worden bewaakt met camera’s.
De school is niet aansprakelijk voor schade of diefstal.