Voorzieningen

Voorzieningen

Mediaplein
Onze school heeft een eigen mediaplein, waar leerlingen op vertoon van hun leerlingpas boeken en materialen kunnen lenen, of computers kunnen gebruiken om bijvoorbeeld informatie op te zoeken of aan studieopdrachten te werken. Ook kan een laptop of een iPad geleend worden tegen inlevering van een legitimatie. Er staat ook een kopieerapparaat, waar leerlingen tegen betaling kopieën kunnen maken. Ook voor het printen van werkstukken is tegen betaling een printer beschikbaar.

Studieplekken
Op verschillende plekken in ons schoolgebouw vind je studieplekken, waar leerlingen zelf of in groepjes kunnen studeren.

Kluisjes
Boeken, tas en eventueel helm kunnen bij ons veilig worden opgeborgen in een kluisje. De huurprijs en waarborgsom worden aan het begin van ieder schooljaar bekend gemaakt. Uiteraard is het niet de bedoeling om niet toegestane voorwerpen in de kluisjes te hebben. Indien daar aanleiding toe bestaat, controleren we daar op en kunnen we eventueel de politie inschakelen.

Lift
Is een leerling (tijdelijk) slecht ter been, dan kan hij/zij gebruik maken van één van onze liften. Na betaling van een borg van € 15,- en het inleveren van een door de ouders ondertekend formulier, wordt bij de administratie een sleutel uitgeleend.

Aula
We hebben ons best gedaan ervoor te zorgen dat de aula een prettige plek is om te verblijven. Leerlingen kunnen hier tafelvoetballen, maar ook schaken of dammen.

Schoolkantine
Wie gezond eet, presteert beter op school. We vinden het als school dan ook belangrijk dat onze leerlingen op school gezond kunnen eten en drinken. Vandaar dat we samenwerken met een professionele partner met een gezond verstand van schoolcatering: Vital4Skool. Vital4Skool is een dynamische schoolcateringformule ontwikkeld door specialisten uit de cateringbranche met jarenlange praktijkervaring. Met veel passie voor lekker eten en drinken is er een verantwoord en eerlijk schoolcateringconcept ontstaan dat aansluit bij de wensen van de leerling en past binnen de richtlijnen die zijn opgesteld door het Voedingscentrum: de Richtlijnen Gezondere Kantines. We maken hiermee de gezonde keuze de makkelijke keuze. Om ervoor te zorgen dat het assortiment aan de eisen blijft voldoen, wordt ieder jaar het aanbod in kaart gebracht met de Kantinescan van het Voedingscentrum. De uitkomsten worden gerapporteerd en besproken met de schooldirectie.

De schoolkantine is tijdens reguliere schooldagen geopend van 9.00 – 15.00 uur.

Fietsenrekken
Fietsen, brommers en scooters worden gestald in onze fietsenrekken, die worden bewaakt met camera’s.
De school is niet aansprakelijk voor schade of diefstal.

Over de KSH

De KSH is een overzichtelijke middelbare school (1450 leerlingen) die al 25 jaar goed onderwijs verzorgt. Een school waar ruim 150 medewerkers voor jou klaar staan.

Meer over de school