Stichting Leergeld

Stichting Leergeld

Stichting Leergeld Haarlemmermeer
Leergeld is een landelijke organisatie, bestaande uit lokale Stichtingen Leergeld, die ter plaatse steun verlenen aan schoolgaande kinderen in de leeftijd van 4 tot 18 jaar. Bij een beperkte inkomenssituatie van hun ouders of verzorgers kunnen de kinderen onvoldoende deelnemen aan schoolse en buitenschoolse activiteiten. Leergeld biedt deze kinderen kansen en laat ze meedoen.

Ouders en verzorgers die wonen in de gemeente Haarlemmermeer met maximaal 110% van het minimum inkomen, kunnen bij Leergeld Haarlemmermeer hulp aanvragen via het aanvraagformulier. Dit kan variëren van de aanvraag voor schoolse- en buitenschoolse activiteiten, lessen op cultureel en muzikaal gebied, zwemlessen en eventueel hulp in natura.

U kunt de Stichting Leergeld Haarlemmermeer telefonisch bereiken op: 06-29352218 of via e-mail: info@meerleergeld.nl.

Het kantoor is geopend op maandag, dinsdag en donderdag van 13:00 tot 16:00 uur.

Leergeld Haarlemmermeer kent een nauwe samenwerking met de Gemeente Haarlemmermeer en verwijst de aanvragers altijd eerst door naar de voorliggende voorzieningen die de gemeente al biedt.

Over de KSH

De KSH is een overzichtelijke middelbare school (1500 leerlingen) die al 25 jaar goed onderwijs verzorgt. Een school waar ruim 150 medewerkers voor jou klaar staan.

Meer over de school