Werken met laptops

Werken met laptops 

In ons onderwijs maken wij steeds vaker gebruik van digitaal lesmateriaal. In schooljaar 2018-2019 werken alle leerlingen die starten in de brugklas en tweede klas dan ook met een eigen laptop.

Hoe gaat dit in zijn werk?
Alle leerlingen in het eerste en tweede jaar hebben een eigen laptop nodig die ze hun hele schoolcarrière bij ons op school zullen gebruiken. In samenwerking met The Rent Company is een aanbod geselecteerd waarmee tegen een voordelig tarief een laptop gekocht of gehuurd kan worden. Ook is het mogelijk een eigen laptop te gebruiken. Deze moet wel aan bepaalde specificaties voldoen. Op deze laptop dient Office 365 geïnstalleerd te worden. Dit stellen wij bij aanvang van het schooljaar beschikbaar en helpen, indien nodig, bij de installatie ervan op school.

The Rent Company
Het aanbod van The Rent Company bestaat uit twee kwalitatief goede laptops die beide geschikt zijn voor het gebruik op school. Bij levering is de laptop direct gebruiksklaar (inclusief Office 365). Bekijk de folder voor meer informatie en de bestelmogelijkheden. Bestel de laptop vóór 31 juli 2018, dan bent u zeker van levering bij de start van het nieuwe schooljaar.

Vraag & antwoord
De meest gestelde vragen hebben wij voor u op een rijtje gezet. Heeft u toch nog een vraag over het gebruik van uw eigen laptop? Neem dan contact op met onze systeembeheerder: info@kshcollege.nl (van 28 juli t/m 26 augustus 2018 niet bereikbaar ivm de zomervakantie).

Voor vragen over het aanbod van The Rent Company kunt u contact opnemen met The Rent Company via help@rentcompany.nl of 085-0036150.